sun

Publicerad 2011-08-30 15:16:00 i mathildas,SOLEN ÄR SKÖN, SOLEN ÄR TOPPEN. Idag har vi tagit det lugnt, vi ska åka till Grand Canyon tidigt på onsdag morgon så vi vill inte vara trötta. ;) Jag har legat ute på båten och solat, läst lite och bara njutit. Det har varit riktigt varmt här idag, det har faktiskt varit fint väder ända sedan jag kom hit.

Jag tänkte lägga upp en olikhet mellan USA och Sverige innan jag åker till Grand Canyon. Frågan är mest vad av allt ska jag ta? Haha! Som sagt, det är annorlunda men jag gillar det!

Imorgon ska jag ändra mina classes i skolan, det blev lite fel förra gången. Nu har vi hittat massor med roliga kurser. Ska bli riktigt roligt att börja skolan om jag får de som jag helst vill! :D

Till Elin Åstöm: Du ska få en bild på klänningen jag köpte. Snart! Hihi

corn muffin

Publicerad 2011-08-30 03:07:58 i mathildas,En riktigt amerikansk muffins. Corn muffins. Yummi! So good! Love!
Det smakar som sockerkaka men ändå inte. Det är dock inte super nyttigt. Man delar muffinsen och smörar varje del precis som det vore en smörgås. Dom kallar det inte Corn Muffins utan Cornbread. Onyttigt bröd må jag säga.
Men man lever bara en gång! ;)

crocs

Publicerad 2011-08-29 16:33:25 i frågor,HÄR I USA ANVÄNDER MAN INTE CONVERSE. Nej absolut inte, man ska ha flipp-flopp,. Jag känner mig verkligen annorlunda när jag har mina Converse. Jag bestämde mig därför att köpa ett par ballerina. Det är lite mer skor än ett par flipp-flopp men samtidigt inte likt Converse. Jag vet inte men jag känner mig inte riktigt bekväm att ha flipp-flopp än. Antagligen kommer det vara helt naturligt i slutet av det här året. Jag har bara använt flipp-flopp när jag åkt till stranden eller i Thailand.

Här användes flipp-flopp till allt. Kyrkan, shopping, konserter, mataffären, jobbet, restaurangen, allt.

Jag gillar mina crocs men dessa, underbart sköna! Det som är extra bra är att det inte gör något ifall dom blir blöta eftersom det är plast. Så tänkte jag. Idag ska jag packa för tidigt på onsdag morgon åker vi till Las Vegas för att sedan dra vidare till Grand Canyon! Taggad? Ja.

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela