har inte tid att vara sjuk

Publicerad 2011-02-28 22:33:50 i mathildas,JAG MÅR INTE SÅ BRA, gick hem tidigare från skolan idag och ser inte ut som jag går dit i morgon. Åh. Har inte tid att vara sjuk. Jaja. Ska upp tidigt imorgon för en tur till läkaren, tror jag behöver ta med mig 1000 kg socker så jag inte svimmar. Hahaha.

Godnatt!

söndag

Publicerad 2011-02-27 21:13:13 i mathildas,
HANNA KOM HIT VID FEM vi har haft det as mysigt. Det börjar bli en tradition att hon kommer hit på söndagseftermiddagarna och ser på Solsidan. Vi gjorde chokladsås idag istället för kolasås, den blev inte jätte lyckad sist. Mums. Vi lyxa till det med bananer och after eight idag också, haha.

Mums! Nu taggar vi inför en vecka med två prov och ett läkarbesök.

evelina 20 år

Publicerad 2011-02-27 20:59:29 i mathildas,

 

EVELINA MIN KUSIN ÄR EN KNASIG TJEJ som fyllt 20 år. Igår var det släktkalas för henne. Hon är en rolig, knasig och sprallig tjej som gillar rosa. Jag kommer ihåg när vi var små och dansa till Carola på varsin rund matta. Vi har alltid roligt tillsammans.

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela