jag är ganska konstig

Publicerad 2011-01-31 18:54:30 i mathildas,Jag har varit på skratt-humör hela dagen. Kan det vara att jag sov så lite inatt?
Jag la mig i sängen vid tio och låg helt klarvaken i mörkret jätte länge!
Sista gången jag kolla vad klockan var stod den på 00:05. Sedan vaknade jag och jätte pigg och trodde jag försovit mig och vad var klockan då? Jo, 02:30! Gött! Sedan när klockan ringde var jag pigg som en lärka!
Vad har hänt med mig?

spetskjol

Publicerad 2011-01-31 17:53:45 i inspiration,Denna kjolen hade jag på mig igår till ett par svarta strumpbyxor och en svart tröja.
Tycker verkligen kjolen är fin. Lite spets och lite fint. Like!

in school

Publicerad 2011-01-31 13:07:21 i mathildas,

Hejsan! Nu sitter jag här i skolan och ska sätta mig med matteboken. Har världens håltimma, jätte segt. Börjar 14.20 med spanska. När jag kommer hem ska jag plugga, plugga och åter igen plugga. Fast jag ska nog träna också! :) Nej nu får jag ta tag i pluggandet.

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela