i'm so excited

Publicerad 2011-11-22 04:43:00 i usa,TRÖTT TJEJ HAR VAKNAT TILL LIV. Som ni ser är det en redigt trött tjej som skriver. Här är klockan nu 04:42. Känns väl bra att jag är vaken? Har sovit drygt fem timmar och känner att det inte var det smartaste jag gjort när jag bara sov tre timmar natten till fredagen. I ALLA FALL! Det spelar ingen roll för vet ni vad jag ska göra?  Vet ni? Vill ni veta? Haha! Jag är så taggad. Jag ska åka till Florida!
Vi ska fira Thanksgiving i varma underbara Florida, härligt! Längtar som bara den! Är glad att jag inte hamnade i en varm delstat, hade änna blivit tråkigt att åka på semeseter. Jaja nu måste jag stänga av datorn och packa ner den. Ska åka om en halv timma och jag måste äta frulle, är hungrig som en varg! Hehe.

Skriver mer i FLOOOOORIDA! :D

twilight

Publicerad 2011-11-20 21:34:03 i mathildas,TWILIGHT.
I torsdags gick jag och tjejerna på bio, Twilight. Inte nog med att vi gick på en torsdag och skulle till skolan dagen efter, vi gick på midnattsbion. Filmen började 00:01, filmen slutade vid 02:00 men innan vi var hemma var väl klockan halv tre. Det var väldigt roligt att gå på midnattsbio, man var dock lite trött sådär dagen efter. Haha! Tre timmars sömn. Det var väldigt mycket folk där och när jag säger mycket var det mycket! Haha.
De behövde öppna nya salonger och jag hörde någon säga att det var mer än 15/20 salongen öppna.

Jag är ju ingen idol av Twilight men jag får nog allt erkänna att jag vill se nästa film, spännande! :D Typ bara 365 dagar kvar tills nästa kommer ut! Tagga!

olala

Publicerad 2011-11-17 16:57:38 i mathildas,ÄR LEDIG IDAG. Så idag blir det lite shopping innan Florida resan, jag är så taggad! Åker på tisdag morgon och det är fullt upp varje dag. Idag ska jag och mina tjejkompisar gå på bio, midnattsbio, vilken film vi ska vi se då? Jo Twilight. Det ska bli riktigt roligt. I alla fall!

Ser ni vad jag har i handen?! GRADUATION TASSEL!

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela