happy halloween

Publicerad 2011-10-31 03:24:00 i mathildas,Bus eller godis! Kom precis hem från Kelsea där jag var med, Katelyn, Shelbey, Maddie, Nikki, Ashley, plus Gejsi, Zach och Josh (ledsen om jag stava fel på någons namn). Som alla små barn sprang vi runt i området och ropade trickortreate. Vi fick med oss rejält med godis. Mums! Nu ska jag äta mig tjock innan jag går och lägger mig.

:)

hemligheter

Publicerad 2011-10-30 00:50:25 i mathildas,EN SMYGTITT. Detta är ett av mina projekt i ämnet: grafiskdesign. Det är otroligt roligt att lära sig allt som har med grafiskdesign att göra, inte bara datorn och programmen utan alla maskiner. Jag har gjort cupcaken i illustrator och skrivit ut det, frågan är vad det ska bli? Vad tror ni?

skopaniiiiiiik

Publicerad 2011-10-29 23:49:08 i mathildas,JAG VET INTE. Vilka vinterskor ska jag kopa? Har inte en aning... haha!


UPDATE: Uggs är super populärt här i USA. Det är typ det som är inne.

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela