Traditionen fortsätter

Publicerad 2012-08-30 07:17:43 i mathildas,

Igår var det antagligen sista gången jag träffade Louise innan hon åker till USA. Innan jag åkte så träffades vi på espresso house för en fika. Igår gjorde vi också det. Siri var också med och när Ella slutat kom hon också. Det var verkligen konstigt att veta att man inte kommer att ses på ett helt år.
Jag fattar hur sorgligt alla tyckte det var när jag skulle åka, jag fattade ju ingenting. Ååååh vad jag taggar för Louise! Så glad för henne.
Förra året var det Siri, Ella och Louise här hemma. I år blir det Siri, Ella och jag. När ska vi få bli fyra igen?! Haha

bästis lunch

Publicerad 2012-08-28 18:23:35 i mathildas,

Louise kom idag till skolan och vi åt lunch tillsammans. Sushi fick de bli. Var riktigt gott och roligt att få ha lite kvalitatid med sin bästis. Louise åker till USA på lördag så man får ta vara på varje minut man får med henne.

Är verkligen sååå glad och taggad för henne. Vet vilket fantastiskt år hon har framför sig, de kanske kommer vara jobbigt ibland men de kommer också vara så sjukt galet roligt. När jag ser tillbaka på mitt år var det helt klart det bästa året i mitt liv. Alla människor jag lärde känna men också allt jag lärde mig. Åh de är verkligen så roligt. Jag är typ avundsjuk på henne. Haha
Ni kan läsa hennes blogg!
Http://louisehemvik.blogg.se

Då var det igång

Publicerad 2012-08-27 18:38:00 i mathildas,

Idag är det första dagen på veckan, första riktiga skolveckan den här terminen och året. Längtar redan på att det ska bli helg. Haha känns ju bra att man redan är trött på skolan.
Idag slutade jag faktiskt ganska tidigt, för att vara mitt schema. Men stannade kvar en stund och pratade med några ifrån min gamla klass. Saknar dom. Inte så att den nya är dålig, absolut inte.
Efter skolan lagade jag mat, tacopaj! Mums. Nu ligger jag i sängen och ska samla energi för att sätta mig och plugga. Livet är gött som pluggis. Haha

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela