Dunkin Donut

Publicerad 2013-02-20 11:11:00 i mathildas,

Edwin är i paradiset!!!! Tror det var den första dagen vi var i USA som vi åkte till DD lite längre upp på gatan. När min familj var på besök hade vi först ätit middag och var proppmätta, då kommer min värdmamma på att hon köp massor av donuts. Hon tar fram dom och min lillebror och pappas ögon lös av lycka. Detta kom hon ihåg och därdär åkte vi till DD. Hon tyckte det var såååå roligt at se Edwin så lycklig av några små donuts. MUMS!

Michigan

Publicerad 2013-02-12 17:25:00 i mathildas,

Min bror och jag åkte till USA i fredags på en liten spontanresa!!! Resan gick väldigt bra och trots att vi hade flera timmar i Paris gick tiden väldigt fort, de fanns små "rum" med en tv och hemmabiosystem! ;)

ellesirremathie

Publicerad 2013-02-03 11:20:53 i mathildas,

Igår var jag och Ella hemma hos Siri, det var myskväll som gällde. Vi bakade kladdkaka och såg she's the man. En klassiker. Det var super mysigt!

Idag tänkte jag göra färdigt lite skolprojekt, känns som man alltid har massor att göra. Åh. Men nu ska vi inte klaga på skolan. Hehe.

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela