Paint

Publicerad 2013-01-29 18:28:04 i inspiration,

Jag gillar verkligen att måla, att sitta där och se något växa fram :) japp, det är jag.

Drömmen

Publicerad 2013-01-29 18:22:24 i inspiration,

Ni förstår inte hur länge jag väntat på den här dagen, dagen då matteprovet, fysikprovet och matten äntligen skulle ligga bakom mig. Sedan skolan startade har det varit stora och jobbiga projekt men också prov som skulle bli avklarade. Det kändes verkligen som jag dessa veckorna fått känna på det här med att plugga som en TOK. Jag har alltid trott jag pluggat mycket men efter detta är det ingenting.
Phuuu! Även om inte själva arbetet är färdigt när det gäller playsam är iallafall modellen klar. Ikväll ska jag samla lite energi och läsa en bok framför brasan.
Oj, där lät jag vuxen. Läsa en bok framför brasan, men nej så väl är det inte. En bok för svenskan, inget jag valt att göra själv. Haha även om jag måste erkänna att det är lite mysigt! :)

Bästa handkrämen

Publicerad 2013-01-29 00:49:06 i inspiration,

När man spacklar och sandpapprar blir händerna väldigt torra, det känns verkligen som mina händer blivit uttorkade. Men denna handkrämen är verkligen toppen, återfuktar snabbt och man är inte sådär kladdig om händerna som man ofta kan bli. Den kommer från Apoteket och ah, letar du efter en handkräm är detta ett litet tips.

Och jag vet att fokusen på bilden ligger någon helt annanstans än på handkrämen. Haha

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela