Stoff & stil

Publicerad 2013-10-26 15:59:44 i mathildas,Vissa gör högskoleprov idag, andra åker till stoff och still. Köpte lite tyger så nu ska jag rita ett mönster och sy lite. 
Lugn och mysig lördag helt enkelt. :)

Sushi

Publicerad 2013-10-25 18:32:19 i mathildas,Det bästa med matkort i skolan är att man faktiskt kan välja precis den maten man vill. Idag var det sista dagen innan lovet, vilket betyder att många elever på Polhem redan ätit upp alla pengar hehe. Men inte jag! Så idag köpte jag med mig sushi hem, mumsigt! 

You see me rollin'

Publicerad 2013-10-25 18:25:43 i mathildas,Höstlovet kunde inte börja på ett bättre vis än att få skjuts hem från skolan. 
Jag och Simon gjorde ett litet vad i våras, vem som skulle ta körkort först. 
Den personen som vann skulle få bästamma musiken i bilen, haha, vilket pris. Men så sa vi iallafall. Jag vann så jag bestämde musiken idag. Haha, Felix var ju mindre glad meeeen men. Party party!! :D

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela