Chocolate peanut butter

Publicerad 2014-08-29 19:41:51 i mathildas, usa, yummy things,


Jag har hittat min favorit glass. Som ni kanske vet är jag mjölkproteinallergiker och hemma i Sverige finns det tre olika smaker på glass. Vanilj, jordgub & choklad. Här däremot... Här snackar vi utbud! Vanilj med cookies, choklad med chokladbitar, vanilj med chokladbitar, choklad med peanut butter ah vi snackar allt du kan tänka dig. Den lyckan! Min favorit är choklad med peanut butter (jordnötssmör), verkligen drömgod. Önska jag kunde ta med några paket hem. Hehe. 

Chicken sallad

Publicerad 2014-08-28 21:05:06 i amerikanare, inspiration, mathildas, usa, yummy things,Lunch time! Väldigt fint väder idag, har varit fint innan också men nu var det inte ett moln på himmelen. Efter en lång promenad var vi downtown och bestämde oss för att äta lunch, la marsa med väldigt god mat. Vi drack deras lemonad var väldigt uppfriskade i värmen, den var lite som en smoothie, väldigt sur men fräsch liksom. Vi beställde också en kycklingsallad, och ja det var nog den godaste kycklingsalladen jag någonsin ätit.  Mums.🙌

August 27th

Publicerad 2014-08-28 05:56:54 i amerikanare, mathildas, usa,Idag har vi varit på en liten shoppingtur, jag Jan & Emily. Hittade tyvärr inte något speciellt men bra att kolla läget. 
Medan Jan gjorde spagetti & köttfärssås åkte jag och Emily och köpte Gus's breadsticks. Bästa ever. 
Sedan åt vi middag tillsammans framför Trassel. En mysig & bra dag.

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela