Födelsedagsveckan

Publicerad 2014-01-28 13:32:24 i mathildas,



De senaste dagarna har bestått av uf arbete och lite för många födelsedagar. Det hela började förra måndagen då min lillebror fyllde 10, dagen därpå fyllde min storebror 23, igår fyllde min kusin 12 och idag fyller min pappa år. 
Igår var det alltså släktkalas för dem alla. Som vanligt var det myclet små söta barn och lite för myclet god mat. 

Detta har iallafall värvats med uf arbete, i fredags klockan 17.00 skulle alla tävlingsbidragen in. Wow, vilken tid det tar att fixa allt, men oj så bra det blev. 

Nu håller vi tummarna på att vi kan ta hem något pris, trots att vi inte riktigt är ett sådant företag som de flesta är.

#allakanstarta

Publicerad 2014-01-24 17:47:58 i mathildas,



Äntligen! Alla tävlingar är inskickade till UF och nu kan man äntligen andas ut, för en stund. Problemet när man är stressad är tyvärr att man skjuter upp sina andra uppgifter, det får bli nästa veckas projekt. 

Grön smoothie

Publicerad 2014-01-16 23:46:14 i mathildas,

 
Nu saknar jag Elin lite extra mycket när kollade igenom mina bilder och hittade denna. Soluppgången (?), en grön smoothie på biltaket, tja det sumerar den perfekta starten dagen.
En dag i höstas hämtade Elin upp mig innan skolan, med sig hade hon gjort en mumsig frukost smoothie, en nyttig "grön smoothie". Den innehåller ingefära, avokado, kiwi, äpple, päron och massa andra nyttigheter. 

Att vi sedan parkerade på parkeringen och kommer ut i säkert höstens finaste dag gjorde den bara bättre.
Så nu min lilla vän, Elin, kom hem från Costa Rica. 

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela