80 days

Publicerad 2014-03-16 16:38:00 i mathildas,

 
80 dagar kvar till studenten. 80 dagar kvar tills jag är fri. Det är verkligen med blandade känslor jag räknar ner dagarna. Ena sekunden vill jag ta studenten på direkten, andra vill jag inte alls ta studenten. Det är fyra år sedan jag började på gymnasiet, att jag drog ut på gymnasietiden och åkte till USA i ett år är det bästa jag gjort, utan tvekan. 
 
Nu är frågan, vad vill jag göra efter studenten?
Fast frågan är inte bara om jag vill jag jobba, plugga eller kanske resa? Utan det följer en massor av följdfrågor, så som vart ska du jobba/plugga/resa, vad vill jag jobba/plugga osv. Det finns helt enkelt 1000 frågor som saknar svar. 
 
Så till alla er som precis börjat gymnaiset eller går andra året, njut!!!! Även de jobbiga dagarna när lärarna inte förstår att man pluggar ihjäl sig eller man hetspluggar inför ett prov, det är jobbigt & kämpigt men tänk va kul man faktiskt har om man bortser från det. Tänk på alla skratt och alla minnen! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela