Edwin 18 år

Publicerad 2014-10-26 16:43:18 i mathildas, yummy things,Nu är han 18. Tänk att min lilla lillebror har fyllt 18 år. Det är ju bara helt galet. När man var liten var arton åldern man såg framemot, då var man vuxen. 
Iallafall hade Edwin födelsedagsmiddag här i fredags, fullt hus. Kul!🎈

Timberland

Publicerad 2014-10-24 12:41:14 i inspiration, mathildas,Igår kände jag att det faktiskt var dags att inviga mina timberland boots som stått och väntat i hallen allt för länge. 
Gillar hur det är ett par rejäla skor som både kan användas till jeans & klänning.👗👖 blir nog bra till vintern när vi (förhoppningsvis) har massor av snö.❄️⛄️ vintern, jag är redo!

Vappiano

Publicerad 2014-10-21 16:53:23 i mathildas,
Förra veckan var jag på vappiano med tjejerna och i söndags var jag där igen. 
Det är ett roligt koncept, man går fram till de "bås" med mat man vill ha, tittar på menyn och ser kocken laga maten framför ögonen. Det finns pasta, sallad & pizza, italienskt med andra ord. Det som är nackdelen med det är att om man är ett större sällskap har den första personen nästan ätit upp. Men men gott är det! 😃
Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela