Njuter av livet

Publicerad 2014-09-30 12:34:37 i inspiration, mathildas, yummy things,För varje dag som går är jag så tacksam över att jag inte började plugga i höstas. Bara tanken av att sitta med tjocka skolböcker gör mig matt. Det är en sån härlig känsla att kunna göra sådant man i flera år tänkt "när jag får tid över ska jag...". Att ställa klockan på 7 och ha hela dagen framför sig att vara produktiv eller att vakna och vara så trött att man helt enkelt ställer om klockan och somna om. ☺️
Samtidigt är det otroligt spännande att sitta en hel förmiddag och läsa om olika utbildningar både i Sverige & utomlands. Livet har liksom precis börjat. 😎🙌

Idag har jag gjort precis det, läst om en massa utbildningar och jag är helt fascinerad över hur mycket det finns att välja mellan. Morfar är här så vi har fikat, kladdkaka & varma hallon. Mums!  Snart ska jag laga lite lunch, housewife day!

En vanlig torsdag

Publicerad 2014-09-25 17:46:59 i mathildas,Drack ett Aciasmoothie idag, ska vara väldigt nyttigt. Lite kul att det färgade av sig på både tänder och läppar så såg ut som jag druckigt i mig en burk lila målarfärg, haha. 

En regnig smoothiedag

Publicerad 2014-09-25 01:00:30 i inspiration, mathildas, yummy things,Åkte till stan idag redan vid tio, träffade Elin som hade jobbat ett morgonpass. Hon jobbar på juicekällan i Göteborg så en smoothie blev det, jag drack en Tropical 1.0 som innehåller tropiska frukter så som mango & annans. Elin tog en Doctor Beet och är med rödbetor. Mumsiga och man känner sig väldigt fräsch på något vis.

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela