Klockan är fixad

Publicerad 2014-11-03 09:30:15 i mathildas,I somras dog mitt batteri i min klocka, har gått och dragit på att fixa den. Jag har liksom trott att det skulle vara dyrt och att det skulle ta lång tid. 
Iallafall fick jag åkt till Frölunda torg i lördags, tänkte nu har jag gått utan klockan alldeles för länge. Så jag går fram till kassan och säger att jag vill byta mitt batteri och expediten säger "Absolut! Kom tillbaka om 15 minuter så är den färdig." 15 minuter!!!!!!!! Haha blev så förvånad. 
Doooock glömde jag hämta den, så 3 timmar senare när jag och Edwin är påväg hem från stan (ja vi åkte dit eftersom vi glömde av vad vi skulle göra på Frölunda Torg) så det var bara att åka tillbaka. Expediten skrattade gott när jag kom in igen. Kul att man kan glädja andra...eller? Hahaha😅🙈
Aja, nu har jag iallafall en funderade klocka igen! 😃😃😃

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela