nyååååår

Publicerad 2011-12-31 23:59:00 i usa,NYÅR! Nu var det slut på detta året. Konstigt nog är det redan 2012 för er svenskar där hemma. För mig har kvällen precis börjat. Kommer dock inte bli en kväll med glitter! Nyår är inte som i Sverige men det är roligt ändå. Jag längtar dock tills nästa nyår, Unite är nog det roligaste man kan göra på nyårsafton. Det lilla jag hann med om förra året är det svårt att slå det.

Jag hoppas ni har och haft en grym nyårsafton så hörs vi nästa år! haha

GOTT NYTT ÅR!

vackert jaaa

Publicerad 2011-12-31 05:10:27 i mathildas,BLOMMOR. Mina föräldrar skickade blommor till mina värdföräldrar så på julaftons morgon plingade det på dörren. Tycker den var så fin så jag ville bara lägga upp en liten bild på den. Hihi.
Imorgon är det nyårsafton!! Känns konstigt! Känns som det var igår jag var i Jönköping, dock slutade inte året så bra förra året så jag hoppas det slutar bättre i år. Usch... hehe

american girl

Publicerad 2011-12-30 05:57:59 i mathildas,

 

 

OEKJ NU ÄR DET OFFICIELLT! Jag har blivit mer Amerikans än vad jag trodde. Två klara tecken.
1. Headband, det svarta i mitt hår.  Observera att jag har den tunna varianten idag och att mitt hår är uppsatt i en trölls. Det är något alla Amerikanska tjejer använder och självklart föll jag för det. ;)
2. Färgglada strumpor, CHECK! Jag och min kompis Shannon pratade om att alla amerikanska tjejer har färgglada strumpor och att jag alltid har svarta eller vita. Vad köper hon till mig i födelsedag, färgglada strumpor! Jag ska visa er dom... Någon dag! Jättefina! Helst ska man ha två olika färger men jag vågade inte riktigt ta steget idag! Kände att det var tillräckligt! ;)

Ursäkta om det är lite grammatik fel och stavfel min svenska börjar försvinna! Paniiiik!
Trodde folk skämtade om det!

 

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela