Fried Oreos

Publicerad 2014-03-29 23:50:27 i mathildas,Tittade igenom mina bilder på datorn och hittade denna. Fried oreos. Kan vara det godaste jag ätit. Kan inte ens beskriva smaken men wow, mumsigt var det. 😍 

Kommer ihåg att vi vandrat runt i Grand canyon en hel dag, med min värdfamilj i början av mitt utbytes år. Vi var och hälsade på min värdbror som "säsongare" i Grand Canyon.
På kvällen åkte vi till en mysig liten restaurang där min värdbror kände alla. Han beställde in massor av olika sorters sushi och slutligen fried oreos. Verkligen perfekta menyn enligt mig! Åh det var en bra dag. 


En ny kår

Publicerad 2014-03-27 12:04:51 i mathildas,
Jag är som ni kanske vet med i polhemskårens styrelse, alla i styrelsen är treor vilket betyder att vi alla tar studenten. Vi har fått in ovanligt många ansökningar om att få vara med, vilket är jätteroligt! Så igår har vi suttit och intervjuat alla, det var så många bra och det kommer verkligen bli svårt att välja en kår eftersom alla är så bra. 

Tandis

Publicerad 2014-03-25 14:58:11 i mathildas,Idag har jag varit hos tandläkaren och tydligen så är mina käkar spända, det kan beror på att jag är stressad eller att jag pratar för mycket. Skulle gissa på en kombo. Haha. Stabilt. 
Har alltså fått ett avslappningsschema, känns ju bra. Hahah. Såklart det händer mig. 

Nu ska jag ta en powernap. Puss

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela