Olivträd

Publicerad 2013-07-27 09:23:50 i mathildas,

Här skördas det oliver. Nej inte precis. Men det är iallafall ett olivträd med oliver, även om jag och mormor kämpa för att få dom sitta på trädet.
Grejen var såhär: för några veckor sedan satt jag, mormor och min moster E och fikade. Mormor säger att hon köpt ett olivträd och jag utbrister "åh va gott med oliver!!!" Min moster börjar skratta och påstod att det aldrig skulle bli några oliver här i Sverige.
När hon åkt hem bestämde sig jag och mormor för att luras lite, vi köpte oliver och trädde en tråd genom oliven för att sedan sätta de på trädet.
Vi tog kortet och skickade till min moster som trodde på oss!!!!! Hahahahaha
Då var det minsann vår tur att skratta hahahahaha!

See you next year

Publicerad 2013-07-27 09:10:10 i mathildas,

Igår lämnade vi min lillebror på flygplatsen. Han ska precis som jag gjorde åka till USA ett år som utbytesstudent. Han ska till Arizona, sjukt varmt!!!!!! Spännande för honom! 😋 Är nästan lite avis på att han har ett helt år framför sig!

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela