solen är framme

Publicerad 2011-03-30 19:06:28 i usa,NÄSTA VÅR ÄR JAG I USA. Tänk att jag åker till USA snart, känns så roligt. Efter lägret i helgen är jag mer peppad än någonsin. På lägret fick vi diskutera hur vi ska hantera olika situationer som kan uppstå. Kulturkrockar men också hemlängtan. Det är ofta väldigt lätt att säga hur man skulle göra men när det väl händer gör man något annat.

Kändes bra att prata med gamla utbytesstudenter men också blivande utbytesstudenter.
Det är egentligen konstigt att 40 st människor från hela Sverige blir så bra kompisar på bara en helg när vi nätan bara har en sak gemensamt, vi alla ska bli utbytesstudenter.

springrunda

Publicerad 2011-03-30 18:44:15 i mathildas,VÅR IDROTTSLÄRARE VAR SJUK. Ella och Siri skulle ha fys-pass, var riktigt pepp på det.
Jag och Klara bestämde att vi båda skulle ut och springa en runda, som vi gjort så många gånger förr.
Men det fanns en skillnad, gjorde vi det inte fick den andra personen bestämma något pinsamt man skulle göra.

Går jag ut och springer själv blir jag så uttråkad och springer hem så fort jag blir det minsta trött. Eftersom jag inte har någon hund som kan dra mig fram fick jag ta med min lillebror. Han har ett överskott av energi, så han cykla glatt medan jag sprang. Vi var ute i mer en timma så nu hoppas jag han somnar fort! Haha.

kreativ tjej

Publicerad 2011-03-29 19:04:17 i inspiration,NU ÄR JAG EN RIKTIGT PYSSLIG TJEJ.
Jag älskar att skapa saker, vara kreativ och se ett resultat av det man gör. Nu gör jag något jag saknat, sy. Ni ska få se vad det blir sedan men jag tror det blir riktigt bra.

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela