Genève

Publicerad 2014-12-28 09:57:12 i mathildas,
I morse ställde vi klockan på 08.00 med en förhoppning om att kunna få åka till Val Thorens redan klockan 09.00. Tyvärr var inte detta fallet utan vi fick informationen om att "äta frukost i lugn och ro, men vara redo att åka snarast". 

Så här sitter vi på ett hotell och väntar. Nejdå, vi tog på oss lite varma kläder och gick ut för att leta efter någonstans att äta frukost då detta hotellet inte hade en speciellt inbjudande frukostbuffé. Vi hittade ett mysigt litet bageri som serverade frukost. Sedan fortsatte vi gå en sväng för att se oss omkring. Genève är en mysig stad som jag gärna skulle vilja åka tillbaka till några dagar, när det är sommar och varmt. 

Det som är lite lustigt är dock att man precis som när jag var i Malaysia & Singapore bara ser medelålders män ute på stan... Hm. Dock är de mesta stängt idag eftersom det är söndag men ändå lite lustigt. Vart är alla kvinnor?

Nu ska vi packa ner allt i väskorna igen och hoppas på att snart sitta på en buss mot Val Thorens!

Xoxo

🔜VAL THORENS

Publicerad 2014-12-27 17:47:53 i mathildas,
NU ÄR VI PÅVÄG! En nervös (för att flyga) Elin & en (för att flyga) övertaggad Mathilda. Vi är nere i Val Thorens sent ikväll, tyvärr är det snökaos så flyget är försenat. Väl nere i Geneve ska vi åka buss till Val Thorens, dessvärre är det vi som får agera guider eftersom inga guider kan ta sig till flygplatsen. Haha. 
Vi har ju gjort det förut... Eller? Älskade Nortlander klart vi fixar! ❤️

Just det, blev vi stoppade i säkerhetskontrollen då de trodde jag hade en bomb men nej, det var ett paket grötris. 😝 

Ett besök av tomten

Publicerad 2014-12-26 11:23:57 i inspiration, mathildas,Så vet du att tomten varit hos er.
Varje år ställer vi ut en tallrik med tomtegröt till tomten, en tradition. Hittade en fiffig ide på Pinterest om hur man skulle få barnen tro att tomten verkligen varit där. Jag gick alltså ut på julaftons morgon och gjorde fotavtryck med hjälp av lite florsocker och ett par skor. Jag tror faktiskt jonathan trodde på det... Mina små kusiner stod med stora ögon och trodde absolut att det var tomten som haft snö med på fötterna från nordpolen. ❄️⛄️

Om

Min profilbild

Mathilda Eliasson

Är en glad tjej som precis tagit studenten från Polhemsgymnasiet i Göteborg. Gick Teknikprogrammet - Industriell Design. Har ena foten i USA och andra här hemma i Sverige så leta dig bak i arkivet och läs om mitt utbytesår. Älskar mina vänner och min familj men också mycket mer, så som fota, skratta och resa!! Välkommen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela